Nieuws

Doet u mee?

De kerkenraad heeft u nodig!
In januari treden diverse ambtsdragers terug en verlaten de kerkenraad. Helaas staan er geen vervangers klaar. Er is dus dringend behoefte aan gemeenteleden die als ouderling of diaken deel uitmaken van de kerkenraad.

Daarnaast hebben we dringend behoefte aan contactpersonen.
Zij zijn onze ogen en oren want zij staan in het midden van onze wijkgemeente.
We streven er daarom naar om in onze wijkgemeente een fijnmazig netwerk van contactpersonen op te zetten met voor elke contactpersoon maximaal 10 adressen in de eigen buurt.
De contactpersoon onderhoudt het contact, bijvoorbeeld door het bezorgen van post van de kerkenraad (nieuwsbrief of kerstgroet) of het gedag zeggen van iemand en het vragen hoe het gaat, een praatje maken, een bezoekje brengen, zomaar of bij blijdschap of verdriet………….
Van contactpersonen wordt niet in de eerste plaats verwacht dat hij of zij pastoraat doet maar indien nodig doorverwijst of zelf contact legt met iemand van het pastorale team, bijv. de predikant.
Contactpersonen horen bij een sectieteam en ontmoeten elkaar enkele keren per jaar.

En U, doet U mee?
Ga naar het tabblad ‘contact’  op deze website en meld u aan als contactpersoon, ouderling, jeugdouderling /-diaken, diaken of ouderling kerkrentmeester.
Vermeld daarbij uw naam, adres en contactgegevens (telefoon, e-mail) en stuur de mail naar Hans Voerman - Voorzitter taakgroep pastoraat (in het eerste uitklapscherm).
U mag me ook bellen: 038-3323136.

Ik neem graag contact met u op.
Tot ziens,
Hans Voerman

Zoeken

ONDERWERPEN

Lelystraat 49, 8265 BB Kampen

Laatste nieuws

Impressie

© Copyright 2017 . Alle rechten voorbehouden website door web by step

Zoeken