Nieuws

OPEN HOF BAZAR

De activiteiten commissie Meetingpoint is gevraagd om een actie te organiseren voor het wijkfonds. Op zaterdag 19 januari 2019 is hiervoor de OPEN HOF BAZAR gepland. De opbrengst is voor het Wijkfonds.

Een gezellige middag / avond met tal van activiteiten. De commissie is opzoek naar gemeenteleden die mee willen denken en helpen bij het invullen van deze dag. Misschien hebt u, heb jij al eens meegedaan bij de organisatie van b.v. de Kerstmarkt. Wellicht is er al een draaiboek of hebt u, heb jij ideeën voor kinderspelen, een markt of een workshop voor deze dag. Kom dan naar de hieronder genoemde bijeenkomst of geef het door aan de commissie.

Op donderdagavond 8 november om 20.00 uur is er een bijeenkomst gepland in Open Hof om de actiedag ‘OPEN HOF BAZAR’ een eerste aanzet te geven.

De commissie vindt het fijn en belangrijk dat u / jij mee denkt zodat het een mooie dag wordt van elkaar zien, ontmoeten en gezelligheid. DOET U , DOE JIJ MEE!

Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij één van de commissieleden voor OPEN HOF BAZAR, Liesbeth Hofstede, Suzan Kuipers, Janette Nammensma en Gerrit Dekker.

Zoeken

ONDERWERPEN

Lelystraat 49, 8265 BB Kampen

Laatste nieuws

Impressie

© Copyright 2017 . Alle rechten voorbehouden website door web by step

Zoeken