Nieuws

Deze ochted komt er weer een nieuwe "Vlog van Hoop" beschikbaar. Esther Dekker heeft in Kampen een tekst- en redactiebureau met de naam 'Esthers pen'. Ze schrijft, redigeert, en corrigeert teksten in opdracht van bedrijven, verenigingen of tijdschriften als 'Mozaiek'. Ze publiceerde ook het boekje 'Ik vertel je mijn verhaal' met aandacht voor eenvoud en toegankelijkheid. Met Esther praat ik over dit project, over eenvoud en kerkelijke taal.Klik op onderstaand videoschermpje om de vlog te bekijken.

Wanneer u zich abonneert op ons YouTube kanaal, ziet u een nieuwe vlog direct zodra deze beschikbaar is gekomen.


Een nieuwe vlog van Hoop verschijnt iedere twee weken. Het zijn korte filmpjes van maximaal 5 minuten (en soms wat meer) die te zien zijn via ons YouTube-kanaal. ds. Lex Boot neemt ze op vanuit Open Hof of op markante punten in de stad. De stijl is luchtig en grappig, met een serieuze en geloofsopbouwende touch. Vanaf de 2e aflevering van 'Vlog van Hoop' eindigen de vlogs met een quizvraag waarop u kunt reageren.

Op deze wijze zoeken wij via de technische mogelijkheden van vandaag naar nieuwe vormen die dienstbaar kunnen zijn aan het gemeenteleven, en misschien ook uitstraling hebben naar anderen in en buiten de stad.Klik voor de livestream van de kerkdienst van aanstaande zondag van de Protestantse Wijkgemeente Open Hof Kampen op onderstaande video of op de knoppen op de hoofdpagina.
Goede zondag gewenst!

KinderNevenDienst

De Kindernevendienst is met een weer een prachtig luisterverhaal en knutselbladen zondagochtend vanaf 9.15 uur te vinden door deze link aan te klikken...

Online Kerkdienst
Klik voor de livestream van de kerkdienst van aanstaande zondag van de Protestantse Wijkgemeente Open Hof Kampen op onderstaande video of op de knoppen op de hoofdpagina.
Goede zondag gewenst!

KinderNevenDienst

De Kindernevendienst is met een weer een prachtig luisterverhaal en knutselbladen zondagochtend vanaf 9.15 uur te vinden door deze link aan te klikken...

Online Kerkdienst
Zoeken

LAATSTE TWEETS

'Vlog van Hoop' 12 - Esthers pen... https://t.co/bG8LHilNFE https://t.co/GevxjTgyhw
Live 'Online Kerkdienst' & KND - 1 augustus 2021 https://t.co/2qPb3jDZkM https://t.co/BWOIKUoGou

Lelystraat 49, 8265 BB Kampen

Impressie

© Copyright 2017 . Alle rechten voorbehouden website door web by step

Zoeken