Nieuws

Geven uit dankbaarheid (update) (3)

Graag informeren wij u over de opbrengst en het verloop van de actie “Dankbaarheid”: het inzamelen van geld voor de bouw en inrichting van een kraamkliniek in Guinee, Afrika. De actie heeft het fantastische bedrag van
€23.520,-
opgebracht, waarvoor wij alle donateurs hartelijk danken. Alle wijken hebben deelgenomen. Het geld is via diverse kanalen binnengekomen, zoals acceptgiro’s, collectes etc. Ruim 500 leden hebben van de acceptgiro gebruik gemaakt. De collectebussen, in de vorm van een couveuse, werden ook goed bedacht. Speciaal vermeld mag worden dat een éénmalige collecte in een Stroomdienst € 450,—opbracht. Nog een paar bijzondere giften: van oud-papiercommissie Westerkerk €500,—, opbrengst wintermarkt Amandelboom €700,— en van oud-papiercommissie Broederkerk €3000,—!
Als het wil lukken gaan “onze” couveuses ook naar de kliniek in Afrika, om als instructiemateriaal dienst te doen. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de bouw van de kliniek. We hopen u van de voortgang op de hoogte te houden.

Zoeken

LAATSTE TWEETS

Aankondiging 'Online Kerkdienst' 28 juni https://t.co/V2MghpvNSG

Lelystraat 49, 8265 BB Kampen

Impressie

© Copyright 2017 . Alle rechten voorbehouden website door web by step

Zoeken