Nieuws

Spaardoosjes - Veertigdagentijd

Afgelopen jaren hebben we in de Veertigdagentijd gespaard met de spaardoosjes. Het sparen was heel persoonlijk door kinderen en volwassenen door klusjes te doen, giften te geven, enz. De opbrengst was altijd voor een gezamenlijk project van Kerk in Actie. Dit jaar gaan we de actie in samenwerking doen met de KND van Open Hof.

Al jaren ondersteunen we, namens de kindernevendienst, Kalkidan. Kalkidan woont in Ethiopië en wordt door onze gemeente financieel geadopteerd via de stichting ‘Woord en Daad’. Ze leeft met haar moeder in armoedige omstandigheden. Dankzij onze financiële adoptie kan Kalkidan ondersteund worden in haar eigen land, kan ze bij haar eigen familie wonen, krijgen zij en haar familie medische zorg, krijgt ze kleding en krijgt ze christelijk onderwijs waardoor ze met het evangelie in contact komt. Op deze manier heeft ze hoop op een betere toekomst.

Doordat we al een tijd online kerkdiensten houden, komt er minder geld binnen voor de ondersteuning van Kalkidan en haar familie. Via de spaardoosjes actie in de Veertigdagentijd hopen we voldoende geld binnen te krijgen om haar te kunnen blijven sponsoren. Gezinnen met kinderen in de kindernevendienst zullen het spaardoosje met het pakketje thuisbezorgd krijgen. De spaaractie duurt tot de Paasdagen. Hebt u geen spaardoosje en wilt u Kalkidan toch steunen dan kunt u een gift overmaken naar het rekeningnummer van ZWO: NL50 RABO 0373727739 onder vermelding van Kalkidan.

Wil je alsnog meesparen en daarom een spaardoosje ontvangen klik dan hier om een berichtje te sturen. 

Zoeken

LAATSTE TWEETS

Live 'Online Kerkdienst' & KND - 19 september 2021 https://t.co/sn4vjtGq0M https://t.co/shIlPhWVza
'Vlog van Hoop' 15 - 25 jaar beheerder Open Hof... https://t.co/Fdj0YG0kvJ https://t.co/M4MZi7M7aP

Lelystraat 49, 8265 BB Kampen

Gebouwbeheer Open Hof
  • Telefoon: 038-3316144
  • Contactformulier: klik hier

Impressie

© Copyright 2017 . Alle rechten voorbehouden website door web by step

Zoeken