Open Hof Bazaar 2020

Op "zaterdag 7 maart 2020 (10:00 - 15:00 uur)" is er een Bazaar in Open Hof met een gezellige rommelmarkt, kramen, verloting, muziek, spelletjes en van 12.00 – 13.00 uur een pannenkoekenfestijn! De opbrengst van de bazaar is voor het wijkfonds. Het geld wordt besteed aan de activiteiten binnen de kerk van jong tot oud.

Klik hier om de Bazaar in uw agenda te zetten.


TALENTENBOOM

Tijdens de bazaar staat de talentenboom weer in de hal. U kunt hierin uw diensten aanbieden voor een klein bedrag. Iemand anders kan uw dienst dan kopen. Bijvoorbeeld u schrijft op een kaartje: “Ik bak een taart voor u. Kosten € 5,-.” Ook zet u uw naam en telefoonnummer/mailadres op het kaartje. Dan hangt u dit kaartje in de talentenboom. De bezoeker van de bazaar pakt het kaartje uit de boom, betaalt € 5,- en neemt contact met u op. De opbrengst is voor de bazaar. Andere voorbeelden: “ ik kom 2 uur in uw tuin werken/ ik pas een avondje op/ ik kook een diner voor 2 personen”. Kaartjes voor uw diensten zijn verkrijgbaar in de hal.

LIVE MUZIEK

Van 10 .00 – 11.00 u: Henk v.d. Weerd en Jochem van Leeuwen, van 11.00 – 12.00 u: Sparkle uit Kampen, 12.00 – 13.00 u: Singers of Salvation uit Kampen, 13.00 – 14.00 u: Voorspeel- en zanguurtje, 14.00 – 15.00 u: Salvation uit Wilsum.

BEWAAR SPULLEN VOOR DE ROMMELMARKT

Heeft u spullen voor de rommelmarkt? Breng ze op vrijdagmiddag 6 maart tussen 14.00 uur en 17.00 uur of tussen 18.00 uur en 19.00 uur bij Open Hof. Boeken, puzzels, speelgoed, goed bruikbare woonaccessoires kunnen we goed gebruiken. Ook lege glazen potten zijn welkom. Deze mag u deponeren in het blauwe krat in de hal van de kerk. U bent van harte welkom!

TOP ALS U MEEHELPT

Help gezellig mee om de bazaar tot een succes te maken. Wat er te doen is?
  • help mee in de keuken voor de verkoop van koffie/thee/cake/gebak/broodjes/soep
  • verkoop spullen op de rommelmarkt
  • hulp bij de op- en afbouw van de bazaar kunnen we ook goed gebruiken
  • Bak een taart/cake/koek voor de verkoop,
    Lever uw baksel in op vrijdagmiddag 6 maart of zaterdagochtend voor 10.00 uur bij Open Hof.
Er liggen aanmeldingsformulieren in de hal. Hierop kunt u invullen wat u wilt doen en hoeveel uur u beschikbaar bent. Of meld u aan via Internet aan door op de volgende link te klikken "Contact"

HEEL KAMPEN IS WELKOM

We doen ons best om de Open Hof Bazaar bekendheid te geven in Kampen. Er worden o.a. flyers en posters verspreid. In de hal liggen flyers en posters die u zelf kunt uitdelen en/of ophangen in uw omgeving.

De BAZAARCOMMISSIE: Gerrit Dekker, Janette Nammensma, Jolanda Roersma, Jeanine Huisman, Ingeborg van Laarhoven, Jonnie Bosch, Dini Gosker, Liesbeth Hofstede, Suzan Kuipers en Margreet Reuvekamp

Lelystraat 49, 8265 BB Kampen

Gebouwbeheer Open Hof
  • Telefoon: 038-3316144
  • Contactformulier: klik hier

Impressie

© Copyright 2017 . Alle rechten voorbehouden website door web by step

Zoeken