Jeugd

2020 euro voor Serious Request

Op 21 december was het zover! Dertig jongeren en vier jeugdleiding gingen een nacht het Open Hof in om wakker te blijven voor Serious Request. Veel jongeren hadden vrienden en vriendinnen meegenomen. Bij binnenkomst kon iedereen zijn sponsorgeld afleveren bij penningmeester Frans. Wat zou het eindbedrag worden....
Tijdens de nacht werd er van alles gedaan. Gamen, film kijken, spelletjes doen zoals tafeltennis, sjoelen, maar ook levend stratego met de hele groep. Ze mochten de hele kerk door om die rang 10 of de vlag te bemachtigen. Dat werd drie keerde vlag omdat rang 10 een beetje vals speelde...toch Maike? Ook was er een escaperoom waar je uit moest ontsnappen. Welke groep weet de code te ontcijferen en is er het eerste uit? Team 'Doe Serious' was de winnaar en was er in 18 minuten uit en team Frikandel had wel 40 minuten nodig.
Ook waren er weer veel ouders, opa's en oma's, dominee Jager en andere gemeenteleden om de jongeren te bemoedigen of iets lekkers te brengen. De laatste uren waren zwaar, nog even een korte wandeling in de regen om 4.00 uur, dat helpt om weer even door te kunnen. Om 6.00 uur opruimen met elkaar. Om 7.00 uur aan het ontbijt en dan komt Frans met de cheque. Er is €2020,- opgehaald voor het Rode Kruis! Geweldig, wat een mooi bedrag. Iedereen enorm bedankt voor de giften, inzet en motivatie.

We zijn trots op onze jeugkerkjongeren!!!

Lelystraat 49, 8265 BB Kampen

Impressie

© Copyright 2017 . Alle rechten voorbehouden website door web by step

Zoeken