Jeugd

Zomerpakket Kindernevendienst

Hoi jongens en meisjes,

Het schooljaar zit er al weer op. Wat is het een raar jaar geweest met veel ‘thuis zijn’ en ‘online lessen’ volgen! Ook de vakantie zal voor velen van jullie misschien anders zijn dan anders.

Het materiaal voor de online kindernevendiensten kwam tot nu toe voor het grootste deel uit het programma van “Bible basics”. Zij hebben voor jullie een leuk zomerpakket gemaakt. Omdat de online kindernevendiensten in de vakantie niet door gaan willen we dit pakket graag met jullie delen. Voor iedere zondag in de zomervakantie is er een programma gemaakt dat ouders samen met de kinderen kunnen volgen. Het thema van de zondagen van “Bible basics” loopt niet samen met de thema’s die in de diensten behandeld worden, maar bieden toch een leuk houvast om in de vakantie samen met de kind(eren) met de bijbel bezig te zijn.

In de dienst zal wel een moment voor de kinderen verzorgd worden. Iedere week zal er o.a. een mooi kinderlied gezongen worden (opgenomen door een zanggroepje uit de gemeente).

De kindernevendienst zal na de vakantie nog een tijdje online blijven. Gaan jullie ons dan ook weer volgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?  Wij wensen jullie een hele fijne vakantie en hopen dat we na de vakantie weer snel bij elkaar kunnen komen in de kerk!

Groetjes van de kindernevendienstleiding.


Klik op de plaatjes om het zomerpakket te bekijken. Kindernevendienst 28 juni 2020
Kindernevendienst 28 juni 2020

Lelystraat 49, 8265 BB Kampen

Impressie

© Copyright 2017 . Alle rechten voorbehouden website door web by step

Zoeken