Jeugd

Online 'Kindernevendienst' 22 november

Hallo jongens en meisjes,

Vandaag is het een bijzondere zondag in de kerk. We noemen het Eeuwigheidszondag. Op deze dag gedenken we de mensen die afgelopen jaar zijn overleden. Er worden kaarsen voor deze overleden mensen aangestoken en hun namen worden genoemd.

Misschien moet jij ook denken aan iemand die je mist, iemand in je familie of iemand anders die je goed kende. Ook thuis kun je daarvoor een kaars aansteken. Als iemand verdrietig is, kun je diegene troosten. Misschien heb je thuis een witte stoffen zakdoek. Deze kan je mooi versieren met textielstiften. Het is fijn om jouw zakdoek aan iemand te geven die verdrietig is.

In de dienst vertelt Berthina een verhaal over Sterre en opa die oma missen. Als je zelf nog niet kunt lezen, willen papa of mama dit vast wel aan jou voorlezen. Na de kerkdienst kun je het verhaal teruglezen op kids.openhofkampen.nl.
Het verhaal zal alleen zondag 22 november beschikbaar zijn op onze website.

Volgende week, zondag 29 november, is er weer 'Kinderkerk'. Je kunt je aanmelden door op deze link te klikken. Wel graag voor vrijdag 27 november 18.00 uur. We beginnen met het Adventsproject, waarbij we uitkijken naar het Kerstfeest

Kom je ook? Neem gerust je vriendje of vriendinnetje mee!

Kinderkerk

Lelystraat 49, 8265 BB Kampen

Impressie

© Copyright 2017 . Alle rechten voorbehouden website door web by step

Zoeken