Jeugd

Online 'Kindernevendienst' 6 december

Hallo jongens en meisjes!

Vandaag is het Tweede zondag van Advent. Het tweede kaarsje wordt vandaag aangestoken door Ben Visser. Het filmpje kun je zien in de kerkdienst van vanmorgen. Ook zal reporter Harry weer te zien zijn met het laatste nieuws.

Er is vandaag helaas geen kinderkerk, maar je kunt wel luisteren naar een verhaal over Johannes de Doper uit Joh.1:19-28. Het thema van vandaag is: “Wie ben jij dan wel?”  

We hebben ook twee mooie knutsels voor jullie klaargezet. Je kunt kiezen uit het maken van een ster of een kaars. Of misschien vind je ze allebei wel leuk om te maken!

Volgende week, 13 december, is er weer kinderkerk! Jij bent er dan toch ook bij? We vinden het heel fijn om jullie dan weer te ontmoeten. We hopen dat jij dan ook komt! Natuurlijk mag je je je vriendje of vriendinnetje meenemen. Meld je vooraf aan (liefst voor vrijdag 18.00 uur) door op deze link te klikken.

Fijne zondag!

Klik op de onderstaande YouTube om naar het verhaal te luisteren, en op de plaatjes onder het filmpje kun je klikken om de knutsels te maken.


Knutselen

Kindernevendienst Kindernevendienst

Lelystraat 49, 8265 BB Kampen

Gebouwbeheer Open Hof
  • Telefoon: 038-3316144
  • Contactformulier: klik hier

Impressie

© Copyright 2017 . Alle rechten voorbehouden website door web by step

Zoeken