Jeugd

Online 'KinderNevenDienst' 21 februari

Hallo jongens en meisjes!

Hoe gaat het met jou? Fijn dat je weer naar school kon gaan hè?

Vorige week kon je schaatsen en glijden met de slee in de sneeuw. Deze week is het voorjaarsvakantie. Wie weet, ga je lekker buiten spelen, logeren of andere leuke dingen doen!

In de kerk is de Veertigdagentijd begonnen. We horen hoe Jezus op weg gaat naar Pasen. Het is een weg door de woestijn en over een hoge berg. Een weg naar de tempel en ook naar een grasland waar eten genoeg is voor 5000 mensen. Het is een weg door het donker en ook een weg waarop Jezus als een koning wordt toegejuicht.

Hieronder kun je luisteren naar het verhaal dat Jezus in de woestijn is, waar wilde dieren zijn, maar ook engelen die voor Jezus zorgen.

In de kindernevendienst werken we met een project. Dit project heet Levensweg. Misschien heb je ook een envelop in de bus gevonden? Hierin zit onder meer een boekje, met de titel Levensweg. Achter in het boekje zie je een spelbord. Elke week ga je 7 stappen vooruit en zie je een plaat wat past bij het Bijbelverhaal van die week. In dit boekje staan verhalen, gebeden, liederen en ideeën die je kunt doen in deze veertig dagen.

Op zaterdag staat er een opdracht die je buiten kunt doen, samen met je vader en moeder of broertjes en zusjes. We zouden het mooi vinden wanneer je een foto hiervan maakt en naar ons stuurt. Klik hier om de foto's te versturen.. Deze foto’s komen zondagmorgen terug in de online kerkdienst. Doe jij ook mee?

Groetjes van de kindernevendienstleidingLelystraat 49, 8265 BB Kampen

Gebouwbeheer Open Hof
  • Telefoon: 038-3316144
  • Contactformulier: klik hier

Impressie

© Copyright 2017 . Alle rechten voorbehouden website door web by step

Zoeken