Jeugd

Online 'KinderNevenDienst' 4 april

Een nieuwe start

Hoi jongens en meisjes,
Vandaag vieren we het paasfeest; Jezus was gestorven, alles leek voorbij, maar na drie dagen is Hij opgestaan! We maken een nieuwe start! Maria loopt de graftuin in en ziet dat de steen is weggerold van de plaats waar Jezus is begraven. Petrus en Johannes zien het daarna ook. Ze hollen terug naar Jeruzalem en vertellen dat Jezus is opgestaan. In de tuin herkent en ontmoet Maria Jezus; Hij is opgestaan!

Hieronder kun je luisteren naar dit verhaal.

In de envelop die je misschien gekregen hebt, maar ook hieronder zie je de plaat van het project Levensweg. Op een spelbord volgden we de weg van Jezus naar Pasen. Je ziet dat vandaag alle vakjes ingevuld zijn. Elke zondag kregen we iets te zien van de weg die Jezus aflegde. Vandaag, Paaszondag, zie je dat Maria schrikt dat de steen is weggerold van het graf van Jezus.

We hebben twee werkbladen waar je lekker mee bezig kunt gaan.

Spaar je nog voor Kalkidan in het spaardoosje van Kids in actie? In de dienst hoor je wanneer je deze waar kunt inleveren.
Foto’s van jouw eigen paasstuk zijn nog steeds welkom, evenals foto’s van je palmpasenstok of de foto-opdrachten uit het projectboekje, via deze link kun je ze naar ons sturen.

Fijne Paasdagen!
Leiding kindernevendienst


 


Kindernevendienst

Werkblad 1
Pasen is zo’n groot feest, dat vier je niet stilletjes alleen. Met dit werkblad kun je een Paaskaart maken die je kan uitdelen. Het is handig om de kaart op stevig papier te plakken. Voor de vlaggenlijn kun je een touwtje of lintje gebruiken. Kleur de kaart mooi in met kleurpotloden of stiften.


Kindernevendienst


Werkblad 2
Dit is een kerkraam waarin plaatjeszijn te zien van de laatste weken van het leven van Jezus. Wat herken je?
Je mag zelf iets tekenen in de lege vakjes. Wat teken jij daar zelf? Het verhaal gaat immers verder. Pasen geeft ons elke dag een nieuwe start. Wanneer je het kerkraam na het inkleuren, kwast met olie, schijnt het extra mooi voor het raam. Veel plezier!


Lelystraat 49, 8265 BB Kampen

Impressie

© Copyright 2017 . Alle rechten voorbehouden website door web by step

Zoeken