Jeugd

Online 'KinderNevenDienst' 13 juni

Ha jongens en meisjes!
Vandaag is het thema: ‘Wat doe je hier?’

Dat is een mooie vraag om aan mensen te stellen die in de kerk zijn of meekijken naar de dienst thuis! Ook thuis kun je met elkaar hierover praten. Kijk je naar de dienst of ga je naar de kerk omdat jullie dat altijd doen? Of omdat het moet? Of om te zingen, luisteren, lezen en praten? Waarom ben je hier en niet in het bos of bij de sportclub?

Het werkblad kan je helpen om met elkaar hierover te praten.
De vraag: ‘Wat doe je hier?’  past ook goed bij het Bijbelverhaal van vandaag.
Jezus komt in Samaria, een gebied waar de Joden niet veel goeds te zeggen hebben. Hij ontmoet een vrouw die ook niet echt snapt wat Jezus hier te zoeken heeft. Jezus vraagt de Samaritaanse vrouw om water, terwijl Joden normaal niet met Samaritanen omgaan. Jezus vertelt haar over het levende water. Hij legt haar uit dat Hij de Messias is, die komen zou. Met het andere werkblad kun je een waterput maken met daarbij de vrouw die een waterkruik draagt.

In de kinderkerk vandaag gaan we luisteren naar het verhaal en erover praten en knutselen. De volgende keer, over twee weken, zondag 27 juni is de laatste keer kinderkerk voor de zomervakantie. We zouden het fijn vinden wanneer jij ook komt!
Neem gerust je vriendje of vriendinnetje mee! Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groetjes van de leiding kindernevendienst
Kindernevendienst

Werkblad 1


Kindernevendienst


Werkblad 2


Lelystraat 49, 8265 BB Kampen

Impressie

© Copyright 2017 . Alle rechten voorbehouden website door web by step

Zoeken