Jeugd

Online 'KinderNevenDienst' 30 januari

Hoi jongens en meisjes!

Wat fijn dat er weer meer kan; je kan weer naar school, naar de winkel, het zwembad of de bioscoop! Gelukkig kan je ook weer naar de kerk. Vanaf vandaag geven we weer kindernevendienst. We zouden het fijn vinden wanneer je binnenkort weer in de kerk komt. Dan gaan we samen luisteren naar een Bijbelverhaal en hierover praten. Soms gaan we knutselen of doen we spelletjes.

Het thema deze zondag is: Waar ben je mee bezig?
Vandaag lezen we het verhaal uit Johannes 2, vers 13 t/m 25.

Kort voordat het Pesach wordt (het Joodse Paasfeest) is Jezus in de tempel in Jeruzalem. Hij jaagt er de handelaars en geldwisselaars weg en zegt dat ze een markt maken van het huis van zijn Vader. Ook zegt hij dat hij de tempel in drie dagen weer zal opbouwen.

Luister maar naar de podcast.Klik hier om de podcast te openen.

Hieronder zie je het werkblad van vandaag.

Er staan allemaal spullen op. Welke voorwerpen horen in de kerk? Omcirkel ze eerst. Vergelijk de antwoorden met die van je broertje of zusje, praat erover door met elkaar. Waarom wel, waarom niet? Welke horen echt niet in de kerk en welke zijn speciaal voor de kerk? Kleur ze daarna. Kies er eentje uit die jou het meest ‘kostbaar’ is, knip het uit, plak deze op een leeg vel en teken of schrijf er een verhaal om heen.

Veel plezier en tot ziens in de kerk bij de kindernevendienst in het ècht!
Groetjes van de kindernevendienstleiding

Werkblad


Kindernevendienst

Bouwstenen


Lelystraat 49, 8265 BB Kampen

Gebouwbeheer Open Hof
  • Telefoon: 038-3316144
  • Contactformulier: klik hier

Impressie

© Copyright 2017 . Alle rechten voorbehouden website door web by step

Zoeken